Terug naar Nieuws

Cliëntenraad van Sociaal Werk Sedna zoekt leden

Gepubliceerd op:

De cliëntenraad van Sociaal Werk Sedna bestaat uit vrijwilligers die meedenken over ons werk, die de signalen die zij opvangen over ons werk aan ons meegeven, etc. Oftewel uit enthousiaste mensen die vanuit hun eigen ervaring of het perspectief van een inwoner meedenken en meepraten.
De afgelopen periode is een aantal leden van de cliëntenraad gestopt en daarom is de cliëntenraad op zoek naar nieuwe leden.

Op dinsdag 12 november a.s. organiseert de cliëntenraad samen met Marleen Tent, directeur van Sociaal Werk Sedna, een informatie-bijeenkomst. Marleen Tent zal iets over Sedna vertellen en daarna vertelt de cliëntenraad wat zij doen en wat hun dromen zijn. We sluiten af met een hapje en een drankje. Bent u geïnteresseerd in de cliëntenraad van Sociaal Werk Sedna, dan bent u van harte welkom op 12 november. Vanzelfsprekend is uw aanwezigheid verder vrijblijvend. Het is ook altijd mogelijk een keer mee te lopen met de cliëntenraad.

Tijd: dinsdag 12 november van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Locatie: Sedna, Hooggoorns 11, 7812 AP Emmen.

Aanmelden is niet nodig maar vindt u het fijn om door te geven dat u aanwezig bent, dan kan dat via Thea van Oostrum (t.vanoostrum@sednaemmen.nl).

Meer informatie over de cliëntenraad van Sociaal Werk Sedna kunt u vinden via deze link.

12-09-2024

Week van de Mantelzorg 2024

Van 10 tot en met 16 november is de Week van de Mantelzorg. De gemeente Emmen organiseert deze week samen met Sociaal Werk Sedna en de Contactpunten Mantelzorg in de gemeente Emmen. De week van de Mantelzorg is bedoeld als blijk van waardering voor de mantelzorgers in de gemeente Emmen.
Lees meer